Korisnik: Tatjana Čalić
Grijna sezona počela očekivano - BEZ GRIJANJA
Banjaluka Grijna sezona počela očekivano - BEZ GRIJANJA Plaćate grijanje cijele godine, a kada dođe 15. oktobar i zvaničan početak grijne sezone dočekaju vas hladni radijatori i zvanično obavještenje Toplane da je grijanje počelo. Tako su jučerašnji i današnji…
Nikad više prevara: Ko je kriv za krađe glasova, javašluk na biračkim spiskovima, bugarski voz, trgovinu biračkim mjestima...?
IZBORI Nikad više prevara: Ko je kriv za krađe glasova, javašluk na biračkim spiskovima, bugarski voz, trgovinu biračkim mjestima...? Krađe glasova, glasanje bez dokumenata, javašluk na biračkim spiskovima, sumnje na “bugarski voz”, masovne promjene članova biračkih odbora 48 sati pred izbore i brojne druge nepravilnosti obilježili…
Banjaluka je ovog vikenda destinacija ljubitelja devete umjetnosti: Popularnost stripa ponovo raste FOTO
Banjaluka Banjaluka je ovog vikenda destinacija ljubitelja devete umjetnosti: Popularnost stripa ponovo raste FOTO Ljubitelji stripa su ovog vikenda u Banjaluci dobili jedinstvenu priliku da se druže, crtaju i vide na djelu neke od najvećih strip crtača iz naše zemlje, regiona, inostranstva, ali i da pogledaju osam…
Medicinari u RS: Izloženi smo neviđenim pritiscima ali od generalnog štrajka ne odustajemo
Banjaluka Medicinari u RS: Izloženi smo neviđenim pritiscima ali od generalnog štrajka ne odustajemo Zdravstveni sistem koji se već godinam urušava svima bi nam trebao biti prioritet, ali vodećim ljudima u ovoj državi i entitetu nije.
Ekonomski analitičari ponudili rješenje kako spasiti BIH: "A da probamo povećati plate i penzije, smanjiti poreze…"
Nove ekonomske politike Ekonomski analitičari ponudili rješenje kako spasiti BIH: "A da probamo povećati plate i penzije, smanjiti poreze…" Ponudili su jednostavan koncept kako potaći zapošljavanje, povećanje plata i penzija, ali i veće punjenje budžeta.
DA VAS NIKO NE PREVARI Kako mrtvi glasaju, kako se krade identitet, poništavaju i kupuju glasovi...
Vehid Šehić DA VAS NIKO NE PREVARI Kako mrtvi glasaju, kako se krade identitet, poništavaju i kupuju glasovi... Sa Vehidom Šehićem, stručnjakom za izborno zakonodavstvo, razgovarali smo o tome koji su sve načini krađe glasova na izborima.
Kuda plovi bh brod: Troškovi za 1.000 KM veći od prosječne plate!
Život u BiH Kuda plovi bh brod: Troškovi za 1.000 KM veći od prosječne plate! BiH ubjedljivo najgora za život!
Pitali smo građane Banjaluke podržavaju li borbu Davora Dragičevića
Anketa Pitali smo građane Banjaluke podržavaju li borbu Davora Dragičevića Smeta li Banjalučanima Davor Dragičević na Trgu Krajine, podržavaju li njegovu borbu ili ne? Ovo su odgovori koje smo dobili.
NEKAD I SAD- Priča o posljednjoj Jugoslovenki
Maglaj NEKAD I SAD- Priča o posljednjoj Jugoslovenki Priča o herojima i antiherohjima, ljudima koji su gradili kulturu, sport i našu svakodnenvicu.
Advokat Ifet Feraget za BUKU: “U predmetu Memić smo pokucali na vrata ubicama, a u predmetu Dragičević smo jako blizu”
Buka interviju Advokat Ifet Feraget za BUKU: “U predmetu Memić smo pokucali na vrata ubicama, a u predmetu Dragičević smo jako blizu” "Ako nam bude dozvoljeno, sasvim sigurno ćemo riješiti oba ova slučaja, ako nam nije dozvoljeno, onda ćemo poslati jednu poruku narodu da imamo pravosuđe kojem ljudi ne vjeruju, a kada imate takvo pravosuđe,…
Advokat Ifet Feraget o slučaju Dragičević: "Kopiranje dokumentacije nam je zabranjeno. Navodno će nam omogućiti uvid u spise..."
Intervju Advokat Ifet Feraget o slučaju Dragičević: "Kopiranje dokumentacije nam je zabranjeno. Navodno će nam omogućiti uvid u spise..." Nakon što je objavljeno da je međunarodni advokatski tim preuzeo slučaj Davida Dragićevića, iz nadležnih institucija je upućena ohrabrujuća poruka da će advokatima svi i sve biti na raspolaganju. Da li…
Miodrag Femić: “Svi koji smatraju da im je dobro, da im ne treba bolje, neka se ne pridružuju štrajku”
Štrajk Miodrag Femić: “Svi koji smatraju da im je dobro, da im ne treba bolje, neka se ne pridružuju štrajku” O štrajku, stanju u zdravstvenom sistemu i budućim koracima zdravstvenih radnika razgovarali smo sa predsjednikom Strukovnog sindikata doktora medicine RS, Miodragom Femićem.