<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

10 argumenata da ne vakcinišete svoje dete, u pravu ste!

Vakcine

Uprkos svim naporima medicine i nauke za razvoj svega i svačega što pomaže ljudima...

28. februar 2016, 12:00

 ...pametne, samosvojne i vakcinisane majke Facebooka i ratoborni vakcinisani očevi Tvitera, kojima nisu potrebni lekari da im sole pamet šta je dobro za njihovu decu, a šta ne, vode nadljudsku i požrtvovanu borbu u odbranu života bez genocidnih vakcina za decu Srbije.

Životi pojednih među nama, koji ne smeju da prime vakcine bilo zbog godina, kancera, bolesti srca, opstrukcija pluća i drugih teških bolesti i oslabljenih imuniteta, životi druge dece, koja su suviše mala, ili suviše bolesna da bi primila vakcinu, sada su u sigurnim i brižnim rukama onih koji se bore da nam se vrati prirodna selekcija.

Njihovi argumenti protiv (obavezne) vakcinacije su čvrsti i neoborivi. Evo ih!

nemojte vakcinisati svoju decu

Prvo, pitanje svih pitanja:

Kako naše nevakcinisano dete ugrožava vaše vakcinisano?

Jelena, u pravu si. Nisu normalni, nek jedu govna.

jelena karleusa vakcine

Klik za veću sliku. Ne samo da podržavam JK (levo), već dodajem i pijani argument (desno). A imam i bolji: kako moje dete koje nisam vezala u bebi-stolici u autu, na bilo koji način ugrožava vaše vezano dete?

A sada argumetni svih argumenata

1. Vaš pedijatar želi da povredi vaše dete i pojma nema

doktori ne mogu da lece

Nakon 12 godina školovanja, studirao još 6 godina na jednom od najtežih fakulteta, stažirao par godina radeći najteže poslove za najmanje para, i isto toliko se specijalizovao, to je samo 24 godine učenja i usavršavanja, vaš pedijatar ima long-tail plan koji ga je doveo do nekog doma zdravlja u kojem će konačno moći uspešno da povredi vaše dete.

Kad vaš pedijatar kaže da je vreme za vakcinaciju i da to treba da učinite da biste svoje dete sačuvali od raznih boleština i da biste učestvovali u kolektivnoj imunizaciji koja je deo javnog zdravlja, odlučno ga odbijte! Ne zaboravite da on zapravo ŽELI da se vaše dete razboli kako bi on mogao da zaradi svoju platu.

Ništa ne veseli pedijatra kao kad vidi vaše bolesno dete.

2. Vi znate više od lekara

baka koja zna vise od pedijatra

Sve one godine učenja pomenute gore, ne mogu da se porede sa tim jednim člankom koji ste pročitali na internetu, ili jednom Facebook grupom u kojoj je 30.000 roditelja čija su “Nevakcinisana deca zdravija od vakcinisane”.

gde ste vi imali casove svega nabrojanog

Svaki put kad vam lekar kaže da treba da vakcinišete dete, tražite objašnjenje! I o sadržaju, poreklu, o načinu nastanka, i o posledicama koje izaziva ta vakcina. Šta je pravi motiv lekara da vam nudi baš tu vakcinu? Imate pravo da znate.

Isto tako, tražite napismeno objašnjenje i kako radi motor sa unutrašnjim sagorevanjem kad kupujete nov auto. Nemojte ulaziti ni u lift dok vam se ne objasni šta ga motiviše da se penje gore-dole. Jedino nije potreban dokaz kako to leči čudotvorni MMS, dovoljna je nečija tvrdnja o tome.

3. Farmakomafija zarađuje na vašem detetu

loki

Ako vakcinišete svoje dete, farmakomafijaš zarađuje od te vakcine. Ako ne vakcinišete svoje dete i ono se razboli, farmakomafija, šta? neće uopšte zarađivati i neće moći da letuje na čuvenim farmakomafijaškim kongresima. I ostrvima.

Ako poznajete neke od farmakomafijaša, onda znate da od spolja deluju kao normalni ljudi. A iznutra letuju. Budite obazrivi.

4. U vakcinama se nalaze sastojci od reči koje ne umete da izgovorite

3

Sastav vakcina nisu samo droge, crvi i otrovi, već užasno duge, nerazumljive, zastrašujuće reči. Poznato je da su takve reči kancoregene. Ako ne možete da ih izgovorite odmah, i ne znate šta znače – izazivaju rak.

Ne samo to, nego je cela nauka sastavljena od užasnih, komplikovanih, dugih reči koje tiho ubijaju ljude! Ništa što ne možete da izgovorite ne stavljajte u sebe, naročito ne u svoju decu.

Razmislite i da prestanete da jedete indijsku ili kinesku hranu, jer nema šanse da izgovorite te nazive. Pojačajte argumente. Borite se i protiv rečnika stranih reči! Zabranite i hemiju i biologiju! I školu! Sve! A u pičku materinu, pa valjda su naši stari znali bolje!

5. Imate vi svoja prava izvan zakona

24

Kad odbijete vakcinu i lekar vas prijavi Ministarstvu  zdravlja, a ovo vam pošalje rešenje o obavezi, ili kaznu, proverite na koji su sve način ugrožena vaša ustavna prava.

Recimo, vaše pravo da slobodno izbegnete zakon i odlučite da ugrozite pravo javnog zdravlja.

Ili vaše pravo da ne vakcinišite svoje zdravo dete, pa time ugrozite pravo na život bolesnom detetu koje ne sme da se vakciniše.

Ili, vaše pravo da dete nema temperaturu kao nus pojavu vakcine par sati, ali ima mogućnost da dobije poliomielitis i ostane nepokretno za ceo život.

Ili, vaše pravo da ubijete, jer.

fajgelj pretnja

Ček samo, malo da vas naložim, dobijem parče publiciteta, obrišem ovaj post, zapalim cigaru, snimim video, ni profesuru mi zbog ovoga neće oduzeti, koji sam ja meni kralj.

Pokušajte da izvarate sistem, ubijajte, pretite, zakoni se i tako ne pišu da bi vas zaštitili, već da bi se kršili.

6. I vi ste sticali prirodan imunitet tako što ste prvo oboleli od tuberkuloze, velikih boginja i poliomielitisa…

… Oh, uh, eh, neeeh, pa vi ste vakcinisani prethodno. Fuck!

Ali, što drugi sada ne bi osetili čari boginja, protiv kojih smo vakcinisali našu decu.

boginje su dar od boga

7. Naše telo je hram, održavajmo ga čistim

ms

Vakcinama ubacuju crve u mozak, čitali ste na internetu. Ne dozvolite to.

Za svaki slučaj, neumorno se borite protiv crva! Klistirajte dete povremeno, sipajte mu izbeljivač u čaj od bokvice. Postarajte se da ga držite skroz čistim iznutra, dok mu potpuno ne oljuštite creva i ne uništite crevnu floru.

Ako dobije proliv ili povraća, dobar znak, telo se samo čisti. Ako dehidrira od toga ili dobije perforaciju creva, e, jebiga. Ali, detoks je keva.

8. Vi ste rodili svoje dete, dete je vaše.

ENA

Vi lekove od belog i crnog luka, tinkture od srebrne vode i MMS kapi spravljate sa ljubavlju, i tako znate da su mnogo bolji od bilo kakve vakcine, antibiotika i zle hemije.

Molim? Da li nauka to želi da kaže da ima nešto loše u tome što koristite materinski instinkt za lečenje svog deteta? Da, ona to tvrdi! I još postavlja nepodnošljiv zahtev da pri tome koristite i svoj mozak.

A vaše dete je vaša privatna stvar, kao i  sposobnost reprodukcije. Vi možete i da rađate tuce dece, baš kao i vaše bake i prabake, pa da vam nakon teških bolesti koje se danas preveniraju ali vi s pravom nećete tu da učestvujete, pretekne jedno, dvoje u životu. Taman.

Ma, ne, nemojte da brinete već sada oko toga, prepustite tu budućnost vašoj nevakcinisanoj deci.

9. Prinudna vakcinacija je depopulacija

Ovo je taj nivo. Ovakve osobe su u vas unele sumnju.

Mnogi ni ovako direkno saopštenu istinu, iz Dosijea X, nisu u stanju da shvate. Nije reč o kolektivnoj imunizaciji, već naprotiv, o unišavanju kolektivnog imuniteta.

Ako imate još uvek čime da razmišljate, sigurno nećete verovati svom lekaru, već dr Skali. Hvala, Olivera na otvaranju očiju.

10. Vakcine izazivaju autizam.

Pod mafijaškim i lobističkim pritiscima, nauka je odbacila vezu između autizma i vakcinacije.

Znate li šta je još nauka odbacila?

Jednoroge!

A ko uopšte želi svet bez njih?*

  • *ovaj argument je posuđen.

A sad, stvarno.

Majke koje danas nasedaju na nju ejdž pokrete odbacivanja nauke i otkrivanja čudotvornih napitaka, i očevi koji su vakcinisali decu, ali bi za potrebe sopstvene promocije pretili ubistvom, pripadaju generaciji koja ne zna kako izgledaju velike boginje, jer su vakcinisani protiv toga kroz program kolektivne imunizacije.

Roditelji roditelja koji danas nasedaju na proklamanovane zavere masovnog genocida vakcinama, većinom su oni što su pretekli u porodicama u vreme kada je više dece umiralo nego što je preživelo. Od bolesti koje se danas preveniraju.

Roditelji koji se opiru obaveznoj vakcinaciji, imaju odgovornost ne samo za svoju decu koju vole, već i za budućnost sveta u kojem će sutra živeti njihova deca koju vole. Na njima je odgovornost da li će za svoju decu, kad postanu ljudi, stvoriti svet  u kojem ima ili nema zaraznih bolesti protiv kojih se čovečanstvo do danas izborilo.

=> Roditelji koji danas ubeđuju druge roditelje da ne vakcinišu svoju decu, vakcinisani su. I vakcinisali su svoju decu.

deca

Sve ono gore rade zbog vas. Jer, oni su svoju decu već zaštitili. Jebigić.

fajgelj

– Ubiću, ali u “oproštajnom” videu ću ipak između dva dima javiti da sam vakcinisao decu, šta se palite, majmuni, ovo je sve moja glad za pažnjom.

Vi danas možete da PALAMUDITE o štetnosti vakcina

samo zahvaljujući tome

što su vas vaši roditelji vakcinisali,

pa vi pojma nemate kakve su to bolesti kojima,

opiranjem vakcinisanju,

PRETITE SOPSTVENOJ DECI.

Komedijaši.

  • *Većina ilustracija koje su korišćene ovde, dobijene su od administratora FB grupe Šr Slađana Velkov, koje su prikupljane diljem Fejsbuka, a ponajviše sa grupa i stranica kojima upravlja Slađana Velkov, glavna regionalna promoterka antivakcinacijskog pokreta i autorka tvrdnji da je bezgrešno začeće moguće, da se autizam leči supstancom sličnom Domestosu, kao i da je sunce hladno, a homoseksualizam bolest povezana sa pedofilijom. Mislim, to je nivo, odakle hranite svoju zebnju, ili svoju glupost, zbog koje će ispaštati samo vaša deca i to odmah, ako zakače neku bolest koja se prevenira vakcinom, ili sutra, ako vas bude bilo dovoljno nevakcinisanih da na svet vratite sve suzbijene opasne bolesti od kojih će umirati deca vaše dece.

Ako vam je to nivo i reper, onda ništa. U pravu ste.

Preuzeto sa bloga Mooshema