<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Richie Hawtin, Jackmaster i Hot Since 82 za najjače izdanje mts Dance Arene!

FESTIVAL

Richie Hawtin, jedan od najvećih elektronskih umjetnika svih vremena nastupiće na mts Dance Areni u nedjelju, 10. jula na EXIT festivalu. Biće to globalna premijera njegovog potpuno novog, revolucionarnog nastupa uživo, koji će se održati ekskluzivno na Exitu.

28. april 2016, 12:00

Tehno ikona i revolucionar, zaslužan za popularizaciju elektronske muzike i brojne tehnološke inovacije, sarađuje sa produkcijskim timom EXIT festivala još od oktobra prošle godine na svim kreativnim i tehničkim detaljima, koji će biti objavljeni naknadno na globalnom nivou.

Na svjetski famoznu mts Dance Arenu svoj dolazak 9. jula je potvrdila i britanska DJ senzacija Hot Since 82, dok je listu izvođača za petak 8. jula pojačao i jedan od pet prvoplasiranih na Resident Advisor listi, škotski DJ i producent Jackmaster. Novu generaciju popularnih producenata predstavljaće i londonski tandem MANT!

Richie Hawtin je ključna ličnost moderne elektronske muzike, istinski inovator i pokretač jedne od centralnih tehno etiketa Minus, ali i kultne Plus 8. Hawtin je 2014. godine, obnovio čuveni alter-ego Plastikman i objavio novi album „EX“, ujedno i prvo izdanje od 2003. godine.

Istinski revolucionar, Hawtin je zaslužan za popularizaciju tehno muzike, kao i za razvoj današnjih tehnoloških alata koje koriste vodeće DJ zvijezde, a nedavno je sa kompanijom "Allen & Heath" kreirao novi mikser za koji mnogi tvrde da će izazvati novu revoluciju na DJ sceni.

Hedlajner najvećih elektronskih bina, Daley Padley poznatiji kao Hot Since 82, osvojio je srca klupske underground scene debitantskim izdanjem za uspešni "Noir Music", nakon čega je doživio uspijeh koji je Mixmag najbolje opisao kao “meteorski”.

Jackmaster, nevjerovatno talentovani škotski house producent, osvojio je svjetsku scenu izuzetno brzo i pozicionirao se kao jedan od vodećih disk džokeja na veoma konkuretnoj sceni, prestigavši na Resident Advisor listi neke od najvećih zvijezda svih vremena. Škotski majstor čije ime je inspirisano tzv. "jacking" školom čikaškog house zvuka, na mts Dance Arenu donijeti svoj raznovrsni set koji sadrži sve od zaboravljenih klasika do najsvježijih klupskih hitova.

mts Dance Arena polako kompletira internacionalni program za vjerovatno i svoje najjače izdanje, a svoje najbolje setove od 7. do 10. jula potvrdili su današnji lideri svjetske elektronske scene: Dave Clarke, Dimitri Vegas&Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, Hot Since 82, Jackmaster, James Zabiela, MANT, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Robin Shulz, Sam Feldt i Solomun. Uskoro će biti objavljena i nova internacionalna i regionalna iznenađenja, a fanove očekuje i ovogodišnja lista rezidenata mts Dance Arene.

Otvorena i omiljena akcija EXIT fanova: 4+1!

Pokrenuta je omiljena akcija EXIT fanova u kojom društvo koje zajedno kupi četiri četvorodnevne ulaznice za EXIT, trodnevne Sea Dance ili za cijelu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon! Svih pet ulaznica moraju biti iste, pa kombinovanje ulaznice nije moguće.

Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po cijeni od 122 KM, odnosno 79,99 KM, dok cijela Exit Avantura košta samo 135. Ulaznice su dostupne putem sajta kupikartu.ba, kao na prodajnim mjestima koja čija vas lista čeka OVDJE.. Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.