<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Revolt Banjaluka: Borci, zašto ćutite?!

Aktivisti pokreta "Revolt Banjaluka" ispisali su noćas grafit u centru Banjaluke kojim pozivaju bivše saborce da se pridruže protestima koje je opozicija najavila 14. maja u Banjaluci.

03. maj 2016, 12:00

Na grafitu koji je ispisan na fasadi banjalučke Katoličke gimnazije piše : "U ratu prvi, a u miru posljednji! Borci, zašto ćutite?"

U propratnom pismu koje je stiglo na redakciji portala Istinito, uz fotografiju grafita stoji i poziv koji aktivisti pokreta "Revolt" upućuju saborcima:

Kao mlađi pripadnici boračke populacije VRS imamo pravo i obavezu da pitamo naše starije kolege:

SABORCI ZAŠTO ĆUTITE?

Kada vam je Titov milicioner i lažni socijalista Petar Đokić ukinuo zagarantovane boračke penzije, vi ste ćutali.
Dok su ratnim vojnim invalidima oduzimali stečena prava i kategorije,opet ste ćutali.

Ministar koji svaki mjesec primi 3-4 hiljade maraka vam poručuje da se strpite za onu sirotinju od 120-130 KM godišnjeg boračkog dodatka,a vi i dalje ćutite.

Danas nam dezerter i ratni profiter Milorad Dodik glumi patriotu i samozvanog zaštitnika Srpske, unosi razdor među građane,on nama priča ko je izdajnik a ko patriota, a Republika Srpska na koljenima! I vi i dalje ćutite.
Nemate pravo, zarad 22.000 poginulih saboraca, da i dalje ćutite i da pustite ovaj ološ na vlasti da do kraja uruši ono za šta smo se borili.

14. maj, Trg Krajine, 12:00, SVI NA PROTESTE!