<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Islandska kompanija nudi posao iz snova

Island

Eto prilike!

05. maj 2016, 12:00

Na konkurs se mogu prijaviti svi stariji od 18 godina sa dobrim poznavanjem engleskog jezika, psihički i fizički dobrim zdravljem.

Islandska aviokompanija WOW Air objavila je konkurs za posao iz snova na svojoj stranici.

Ova aviokompanija, specijalizirana za jeftine letove, u potrazi je za četvero ljudi koji će putovati svijetom i doživljaje sa putovanja prenositi na društvenoj mreži Snapchat.

Aviokompanija će platiti svih 28 destinacija u periodu od jula do augusta koje sretna četvorka treba posjetiti, a među njima našla se Barcelona, Berlin, London, San Francisco i drugi.

Posao traje između tri do osam dana i podrazumijeva da zaposleni naprave dvije kvalitetne priče i objave na ovoj društvenoj mreži, čime će popraviti svoj utjecaj na toj društvenoj mreži ali i zabilježiti brojne uspomene.

Većinu aktivnosti predložit će aviokompanija, ali postojat će i mogućnost izbora priča.

Na konkurs se mogu prijaviti svi stariji od 18 godina sa dobrim poznavanjem engleskog jezika, psihički i fizički dobrim zdravljem.

Da bi konkurisali na ovaj posao morate snimiti dvominutni video na telefonu i do 8. maja ga postaviti na stranici za prijavu te naznačiti lične podatke koji uključuju i e-mail adresu, ali i profile na društvenim mrežama.

Sretnici će biti odabrani 17. maja.

Izvor