<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Čavić: Održaćemo protest bez obzira na sve

BANJALUKA

Dragan Čavić, lider NDP-a, rekao je danas u Banjaluci da će se protest opozicije održati bez obzira na sve.

10. maj 2016, 12:00

Čavić je govorio na konferenciji za novinare Saveza za promjene, a pored njega novinarima su se obratili potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak i predsjednici banjalučkih gradskih odbora stranaka Saveza za promjene.

Odobrenje Gradske uprave za održavanje protesta još uvijek nije stiglo, ali na konferenciji su rekli da će se protetsi održati. Same stranke su finansirale kapanju protesta.

Na konferenciji su rekli sa su tvrdnje Predsjednika RS o finansiranju protesta opozicije izvana netačne.

Čavić je odbacio kao potpuno netačne tvrdnje predsjednika RS-a Milorada Dodika da iza protesta opozicije "stoje stranci“ te pozvao Dodika koliko će "Elektroprivreda RS-a“ i druga javna preduzeća izdvojiti sredstava za dolazak ljudi na miting u organizaciji SNSD-a.

Čavić je rekao da Dodik ne može iznositi takve tvrdnje bez ikakvih dokaza.

I potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak je demantirao Dodikove tvrdnje o podršci stranaca protestima opozicije u RS-u.

-Neka narod sam razmisli da li je moguće da stranci finansiraju proteste opozicije u RS-u, a isti oni su prije nekoliko dana sjedili kod Dodika i proslavljali njegovu slavu? Da li Dodik ponovo laže ili je na slavu zvao one koji ruše RS - upitao je Crnadak i dodao da se odgovor već zna i da Dodik manipuliše.



Konferencija je završena.