<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Radmanović : Na mitingu očekujemo 30 hiljada ljudi

Konferencija za medije

Potpredsjednik SNSD-a je rekao i da su za proteste opozicije odgovorni pojedinci iz dijela Međunarodne zajednice, koji su organizovali i proteste u Crnoj Gori i Makedoniji.

12. maj 2016, 12:00

Nebojša Radmanović, potpredsjednik SNSD-a, danas se obratio medijima povodom najavljenih protesta za subotu 14. maja u Banjaluci i ovom prilikom rekao da čekuje da će vladajuću koalicuju podržati 30 hiljada ljudi.

Rekao je i da su za proteste opozicije odgovorni  pojedinci iz dijela Međunarodne zajednice, koji su organizovali i proteste u Crnoj Gori i Makedoniji.

"Podlogu za to je dao Ahmet Davutoglu, čovjek koji je nekidan bio u Banjaluci i uvrijedio sve u Republici Srpskoj. On je nediplomatski i neljudski ušao i nije poizdravio domaćine, Banjaluku i RS, a pozdravio je svog prijatelja Mladena Ivanića", rekao je danas  Radmanović.

Posebnu pažnju obratio je na izjavu Mladena Bosića o organizovanim ekstremnim grupama iz Srbije koje bi mogle doći na proteste u Banjaluku, prema informacijama obavještajnih službi.

"Čitav svijet zna odakle dolaze ekstremisti, samo Bosić to ne zna. Ko je ikada rekao da ekstremisti dolaze iz Srbije, osim njega? Ekstremisti nisu u Srbiji i ne žive tamo", izjavio je on i pozvao sve građane da se ponašaju demokratski na protestima bez planiranih napada, rušenja i ostalog. Naglasio je i da će organi reda raditi svoj posao i spriječiti sve moguće ekcese.