<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pojačane policijske snage kod zgrade Vlade RS i palate Predsjenika RS

BANJALUKA

U Banjaluci će danas biti održani protesti opozicije i vlasti, a policijski službenici su već raspoređeni na lokaciji održavanja protesta i spremno dočekuju učesnike protesta.

14. maj 2016, 12:00

Na pola puta između parka Mladena Stojanovića i Trga Krajine nalazi se palata predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji osigurava veliki broj policijskih službenika. Slična situacija je i ispred zgrade Vlade RS, koja se nalazi u neposrednoj blizini parka Mladena Stojanovića gdje će biti održani protesti opozicije, javlja reporter BUKE.

Dva kontrolna punkta i više stotina policajaca i pripadnika osiguranja raspoređeno je oko parka, a sve ulice su zatvorene za saobraćaj. Na Trgu Krajine gdje će biti održani protesti vlasti u toku je postavljanje bine, kao i u parku Mladena Stojanovića, a učesnici protesta još uvijek nisu počeli pristizati na svoja odredišta.

Na današnjim protestima u Banja Luci očekuje se više hiljada građana, a događaj će osiguravati preko 2.000 policajaca. Opozicija kreće iz parka Mladen Stojanović u 12 sati, a vlast sa Trga Krajine u 13 sati.