<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vlatko Stefanovski obećao nastup za pamćenje na OK Festu!

SUTJESKA

“Moram priznati da nikad nisam prošao kroz NP Sutjeska iako sebe smatram dobrim poznavaocem Balkana. Za OK Fest sam čuo od kada sam dobio ponudu i poziv da nastupim na ovom sjajnom festivalu i radujem se dolasku na Tjentište”

25. maj 2016, 12:00

Ovim riječima jedan od najpoznatijih balkanskih gitarista i bivši član benda Leb i sol Vlatko Stefanovski poziva sve mlade ljude i ljubitelje dobre zabave da posjete NP Sutjeska i ovogodišnji treći po redu OK Fest.

Vlatko Stefanovski je sa svojim triom na Tjentištu obećao dobru zabavu i koncert za pamćenje u prekrasnom prirodnom ambijentu, a posebno se raduje i novom iskustvu, s obzirom na to da do sada nije imao priliku posjetiti NP Sutjeska.

Nastup Vlatka Stefanovskog i njegovog tria zakazan je 1.jula a zajedno sa njim na main stage-u nastupiće i “Babe” kao i jedan od "najautentičnijih muzičkih sastava u svijetu “Laibach”. Pored ovih sjajnih muzičara publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati i Who See, Kolja i grobovlasnici, Bajaga i instruktori, Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana.

Nakon završetka programa na main stage-u zabava se nastavlja na OK stage-u OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).

Prijatelj ovogodišnjeg OK festa koji nas 01/02/03 jula prati na Tjentištu je kompanija m:tel.