<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Heroj rizikovao svoj život da bi spasio psa

HEROJ

Bobi Loro je za mnoge postao savršeni muškarac onog trena kad je nesebično skočio u rijeku kako bi spasao psa kojeg je povukla jaka struja u trenutku kad je krenuo da se osvježi.

26. maj 2016, 12:00

Međutim, Bobi nije samo heroj, niti ima samo dobro telo. On je ujedno i instruktor joge, koji vodi neprofitnu, dobrotvornu organizaciju za spasavanje ljudi na planinama, ali i pomaže porodicama koje su izgubili voljene tokom takvih nesreća.

Sara Melnikof, žena čiji je pas završio u reci, opisala je na svom Fejsbuku šta se tačno desilo i objavila fotografiju njenog heroja.

- Bobi je video kako mog psa nosi reka i bez oklevanja se skinuo u bokserice i skočio za njim. Moj ljubimac je bio previše slab da pobegne iz reke jer ima artitis u zadnjim nogama i senilan je. Kada ju je izvukao iz reke, tresla se od straha, nije više imala snage. Zagrlila sam ga u znak zahvalnosti i ponudila da uplatim novac u dobrotvornu organizaciju po njegovom izboru. Tada mi je rekao da on sam vodi organizaciju "Big heart big hands" i da tamo treba da odnesem novac. Hvala ti Bobi - napisala je Sara.

Kada se zaviri na Fejsbuk profil ovog momka, može se videti da je on približno savršenstvu više nego što iko može da bude, a sa njegovog tela je jako teško skinuti pogled.

24.sata.rs