<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Kinezi neće Zlatana u Milanu?!

Fudbaler PSŽ Zlatan Ibrahimović mogao bi da se vrati u Milan, ali transfer bi mogla da zaustavi investitorska grupa koja želi da preuzme italijanski klub.

26. maj 2016, 12:00

Francuski Ekip objavio je da Ibrahimović ima dve konkretne ponude: iz Kine i Mančester Junajteda.

Odlazak na Daleki istok, prema navodima lista, ne želi da prihvati iz porodičnih i sportskih razloga, iako bi tako mogao da postane najplaćeniji fudbaler sveta.

Ekip navodi da će Ibra odbiti "Đavole" ako se ne plasiraju u Ligu šampiona. Igrač hoće da donese odluku pre početka Evropskog prvenstva 2016, tako da sada bira izmedju produženja ugovora sa PSŽ-om i odlaska u Milan.

Prema navodima Korijere delo sporta, koje prenosi portal Fudbal Italija, kineski investitori u Milan bi mogli da utiču na taj transfer.

Oni imaju drugačije ideje o transferima, tako da će svi pregovori biti zaustavljeni, uključujući i one sa Ibrahimovićem i sa Mateom Kovačićem iz Reala.

List navodi da bi odlaganje pregovora predstavljalo problem za Ibrahimovića, jer želi da što izabere novi klub pre nego što mu ugovor istekne sledećeg meseca.