<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Rekreativna zona Banjaluke proslavila prvi rođendan

AKTIVIZAM

Dana 24.5.2016. godine obilježen je prvi rođendan Rekreativne zone Banja Luka. Tim povodom, Inicijativa građana Rekreativna zona Banja Luka uz podršku građana počastili su rođendanskom tortom preko stotinu posjetilaca u periodu od 18.00 do 19.00 časova.

27. maj 2016, 12:00

Tom prilikom smo se družili, pričali o tome šta se sve dogodilo u prvoj godini i na koji način će se Rekreativna zona razvijati.

Svi posjetioci toga dana, i oni koji su se počastili tortom i oni koji iz zdravstvenih razloga nisu mogli, pohvalili su nastojanja Inicijative građana, da se ova zona ne samo sačuva već razvija za potrebe lokalnog stanovništva i gostiju koju posjete grad na Vrbasu.



Svaki rođendan ne može da prođe bez slavlja, pa je u ovu subotu, uz podršku kompanije Molson Cors i organizaciji Play Team-a, planirano cjelodnevno druženje na parkingu kod spomenika.

Tom prilikom je organizovan i prevoz autobusima za sve one koji nisu u prilici da hodaju sve vrijeme ili iz objektivnih razloga ne mogu.



Pa da proslavimo prvi rođendan. Uživajte!!!

Više o dešavanjima u subotu pročitajte u tekstu:

Jedinstven događaj "Budi dio prirode, slušaj domaće" na Banj brdu/Šehitlucima