<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pucnjava kod Prijedora: Ovo su zasad poznate informacije

Pucnjava

Donosimo zvanične i nezvanične informacije sa lica mjesta

27. maj 2016, 12:00

Na regionalnom putu Marićka-Rakelići u mjestu Tadići došlo je do pucnjave, a reporterka N1 Anđelka Marković prati ovaj slučaj te je kazala da zbog policijske blokade nije moguće doći u naselje Tadići.

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor je potvrđeno da su na tom regionalnom putu radnici obavljali radove kada je velikom brzinom naišlo teretno vozilo (džip BMW) nakon čega je sletjelo s puta i zapalilo se. Kada su radnici pokušali da im pomognu, osobe koje su se nalazile unutar vozila su otvorile vatru na njih.

"Vozilo je zapaljeno na mjestu slijetanja, a tri lica su se dala bjekstvo. Intenzivna potraga za njima traje i na terenu su sve raspoložive snage MUP-a Republike Srpske", rekla je portparol Centra javne bezbjednosti Prijedor Marija Matić a prenosi RTRS.


Srećom, nije bilo povrijeđenih, a napadači su u bjekstvu. Za njima tragaju pripadnici specijalnih jedinica MUP-a RS.

Kako nezvanično saznaje N1, u tom vozilu su se nalazile tri osobe koje su u Sanskom Mostu počinili krivično djelo zbog čega su također u bjekstvu i zbog toga nisu išli magistralnim, nego sporednim putevima.