<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Finale LŠ - Čolo: Ne želim osvetu, nego priliku u finalu!

Atletiko Madrid će se drugi put u prethodne tri sezone sastati sa Realom u finalu Lige šampiona.

27. maj 2016, 12:00

Prošli put su izgubili, ali trener ’Jorgandžija’ Dijego Simeone ne priziva osvetu već od svog tima želi pozitivniji pristup.

„U fudbalu kao i u životu ne postoji osveta, postoje samo prilike. Osveta je negativna reč jer podseća na poraz, a kada govorimo o prilikama tu provejava optimizam i samouverenost. To je ono što želimo da pokažemo u finalu Lige šampiona“, istakao je Čolo.

Argentinski stručnjak je naglasio da je njegov tim u Ligi šampiona naleteo na sva tri najjača kluba na svetu.

„Već smo igrali sa dva od tri najbolja tima na svetu, sada je u finalu došao red na treći. Real je drugačiji od Barse i Bajerna jer je mnogo direktniji i preti nam velika opasnost u prekidima“, smatra Simeone.

Na kraju je istakao da je situacija pred ovaj meč umnogome drugačija nego pre dve godine.

„Jaki su u defanzivi pogotovo Pepe, Varan i Ramos, uz Kasemira koji im je dodao balans u igru. Situacija je drugačija u odnosu na 2014. godinu kada se finale igralo šest dana posle meča koji je odlučivao o tituli. Tada su nam i dva najbolja igrača, Arda i Dijego Kosta, vukli povrede“, naveo je Simeone.