<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Obama razotkriva tajne dokumente o NLO?

Sam kraj drugog i poslednjeg predsedničkog mandata Baraka Obame moglo bi obeležiti razotkrivanje dokumenata o spoznajama vanzemaljskih vrsta, tvrde neslužbeni izvori, a prenosi britanski Miror.

27. maj 2016, 12:00

Barak Obama je “blizu razotkrivanja revolucionarnih saznanja o NLO i aktivnostima vanzemaljskih vrsta”, piše britanski Miror. Učiniće to, tvrde neslužbeni izvori, pred sam kraj svog mandata i to pod pritiskom predizbornog obećanja Hilari Klinton da će učiniti isto ukoliko postane predsednica SAD.


U to veruje i Stiven Baset, izvršni direktor Paradigm riserč grupe, koji smatra da će nakon Obame nešto slično učiniti i britanski premijer Dejvid Kameron. 

Baset inače za to u Beloj kući lobira već 20 godina i kaže kako je 'jako uzbuđen' što smo na 'samoj ivici' velikog razotkrivanja tajnih informacija koje vlada SAD ima o vanzemaljskoj aktivnosti na Zemlji. 

"Biće to jedna od najvažnijih vesti ikada objavljenih", uveren je Baset. 

"Siguran sam 85% da će Obama to učiniti i da će njegovim stopama nakon toga krenuti i britanski premijer," izjavio je. 

Hilari Klinton je o važnosti transparentnosti u slučaju vanzemaljske aktivnosti pričala u emisiji Džimija Kimela pre nekoliko meseci, a isto je kasnije ponovio i voditelj njene kampanje Džon Podesta. 

"Volela bih da dobijem uvid u te dokumente i da što veći broj njih dam na uvid javnosti", rekla je tada. 

"Ukoliko nema ničega, to moramo reći ljudima. Ako nečeg ima, to moramo podeliti u slučaju da ne narušuje nacionalnu bezbednos"t, zaključila je u emisiji. Time je zapravo razočarala mnoge entuzijaste koji sada smatraju da će, ako dođe do objave, objavljeni biti samo relativno nevažni i benigni dokumenti koji opet neće dati odgovor na stotine pitanja i glasina.