<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ne smije se ponoviti neozbiljnost sa početka utakmice

Mehmed Baždarević

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević nakon večerašnjeg poraza našeg tima od Španije, na pres-konferenciji na AFG Areni u St. Gallenu, kazao je da nije zadovoljan igrom na otvaranju meča.

30. maj 2016, 12:00

- Možemo biti zadovoljni jednim dijelom, ali ne smije se dozvoliti tako neozbiljna igra kao u početnim minutama utakmice, pogotovo protiv ovakvog protivnika. Poslije takvog početka teško se bilo vratiti. Kasnije smo igrali bolje, agresivnije i pružili igru kao u prethodnim utakmicama, pa mi je žao što nismo ostvarili povoljniji rezultat - kazao je Baždarević.

On je dodao da su pojedinci  odigrali izvanrednu utakmicu, te da su neki mlađi igrači  pokazali da se na njih može računati u budućnosti.

- Duljević je jedan od njih. Mi moramo nastaviti da stvaramo jednu ozbiljnu ekipu. Bilo je dobrih pokazatelja i pozitivnih stvari, ali neozbiljnost sa početka utakmice se ne smije ponoviti - izjavio je Baždarvić.