<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bajaga vas poziva na OK Fest!

MUZIKA

Nastup sastava Bajaga i instruktori zakazan je 2.jul a zajedno sa njim na main stage-u nastupiće i “Kolja i grobovlasnici” kao i crnogorski hip hop sastav Who See.

30. maj 2016, 12:00

“Za vas imam jednu dobru vest, na Tjentištu da je OK Fest“, ovim riječima i u svom maniru Momčilo Bajagić Bajaga, frontmen sastava Bajaga i instruktori je pozvao sve ljubitelje dobre zabave,prirode i muzike na ovogodišnji treći po redu OK Fest! Bajagi nije bilo teško, pa je sa zadovoljstvom osmislio kratki poziv u vidu pjesme i uz zvuke gitare: “Sunce, šuma, zdravlje, priroda, muzika i mnogo provoda – dovoljno razloga da dođete na OK Fest” poručio je Bajaga.

Nastup sastava Bajaga i instruktori zakazan je 2.jul a zajedno sa njim na main stage-u nastupiće i “Kolja i grobovlasnici” kao i crnogorski hip hop sastav Who See .Pored ovih sjajnih muzičara publiku će na Tjentištu u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska tokom tri dana trajanja festivala zabavljati I Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox, ZAA, Dječaci, Artan Lili, Stereo Banana. Nakon završetka programa na main stage-u zabava se nastavlja na OK stage-u OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).

Prijatelj ovogodišnjeg OK festa koji nas 01/02/03 jula prati na Tjentištu je kompanija m:tel.