Udomili su ga: Medvjed s njima jede i na kauču gleda televiziju (Video)

Udomili su ga: Medvjed s njima jede i na kauču gleda televiziju (Video)

Piše: Daily Mail

Svetlana i Jurij Pantelenko iz Rusije, udomili su medvjeda Stepana kada je bio star samo tri mjeseca. Ostao je bez majke i bio je u vrlo lošem stanju.

Medvjed danas ima 23 godine, težak je 135 kilograma, a kada se stane na zadnje noge visok je 2,1 metara. Stepan sa svojim udomiteljima sjedi na kauču i gleda televiziju. Pomaže im i zalijevati cvijeće, a jede 25 kilograma ribe, povrća i jaja dnevno. Svetlana i Jurij kažu da je Stepan vrlo nježan.

 - Pronašli su ga lovci dok je bio mali. Ostao je bez majke i bio je u vrlo lošem stanju. Vrlo je društven i jako voli ljude. Nije niti malo agresivan. Ima različite talente i obožava piknik - kaže bračni par, piše . 

 S njima često sjedi za stolom i jede ili se u vrtu lopta.

- Jako se voli igrati i maziti. Potpuno se udomaćio - kažu Svetlana i Jurij.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.