Islamski revizori

Piše:

Ovi globalni islamisti počinju da bivaju malo dosadnjikavi u svom procesu navalentnog širenja arapske kulture i stila života širom nearapskog svijeta. Stalno nešto zakeraju, traže, negoduju. Najnoviji su zahtjevi Bošnjačke stranke u Crnoj gori da se promjene prosrbski i hrišćanski državni simbola na zastavi i grbu, jer ne odražavaju nekakvu sliku kakvu su oni zamislili da treba da bude. 

Kada ovo isposluju u Crnoj gori, onda će preći da traže reviziju izgleda svih prohrišćanskih zastava u Evropi i zahtjevati uklanjanje svih krstolikih simbola na zastavama. Na udaru će se u prvom redu naći Švajcarska pa onda skandinavske zemlje. Velika Britanija je malo zabašurila krst na svojoj državnoj zastavi, ali oštooko islamsko oko to neće zavarati i tražiće da se koriguje i veliko-britanska zastava. Nije daleko ni zahtjev da se obavezno u sve evropske zastave mora ubaciti i zelena boja, jer je po njima svaka boja dobra samo ako je zelena.  

Okuraženi mlakim reakcijama gejolike Evrope, će onda krenuti ka daljnjem preuređivanju okruženja u koje su se masovno doselili. Istaći će zahtjeve da se sve raskrsnice preurede da ne liče na krstove, pa će insistirati za početak da se na raskrsnicama formiraju kružni tokovi saobraćaja, a kasnije da se to transformiše u polukružne tokove saobraćaja kako bi se dobila forma polumjeseca omiljenog simbola u islamu (doduše polumjesec sa zvijezdom Danicom je stari ilirski simbol, ali o tome nekom drugom prilikom, a do tada meditirati nad priloženom slikom).

U završnoj fazi islamizacije svega i svačega će se krenuti u reformu matematike i matematičkih simbola. Na udaru će se naći simbol za sabiranje "+" koji bode oči svojim iritantnim prohrišćanskim izgledom i uvešće se neki zamjenski sabljasti simbol kojeg će dizajnirati najistaknutiji arapski naučnici i nobelovci.

Ne gine nam revizija svih pravih linija koje se sijeku pod pravim uglom.

Komentari na tekst (5)
Objavljeno:
hmm.. clanak, vic, zelja,strah cudno nema sta...
Objavljeno:
Zanimljivo, majku mu, najčitanje, a najslabije komentarisano...
Objavljeno:
Što se ne potpisa, "Softiću"?
Objavljeno:
1 islamsku večinsku zmlju u kojoj vlada istinska demokratija,,,ja mislim da je nema
Objavljeno:
Istina. Amin.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.