Deset BUKA TV intervjua: Vraćaju li se devedesete (VIDEO)

BUKA TV

Deset BUKA TV intervjua: Vraćaju li se devedesete (VIDEO)

Piše: BUKA

Pogledajte sve emisije iz ciklusa TV intervjua BUKE na temu: Vraćaju li se devedesete

Proteklu sezonu emisija BUKA započeli smo sa jedinstvenom temom "Vraćaju li se devedesete".

 

Cijeli region valja se u kaljuži nacionalizma što opterećuje odnose između ljudi koji žive u regiji.

 

Često su na samom izvoru ovih tendencija vodeći politički lideri zemalja nastalih raspadom bivše Jugoslavije.


Na pitanja urednika BUKA magazina Aleksandra Trifunovića "Vraćaju li se devedesete" odgovarali su istaknuti pojedinci i pojedinke koji imaju hrabrosti neprestano stvari nazvati pravim imenom. 


U sklopu ovog ciklusa razgovarali smo sa Oliverom Frljićem, Radom Šerbedžijom, Brankicom Stanković, Damirom Nikšićem, Darkom Cvjetićem, Mirkom Ilićem  Sergejem Trifunovićem, Božom Vrećom, Viktorom Ivančićem i Idom Prester

 

Emisija je emitovana na Alternativnoj televiziji, na velikom broju lokalnih TV stanica u BiH te na TV Vijesti u Crnoj Gori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari na tekst (8)
Objavljeno:
Gledao sam poneke Vaše emisije.Moram priznati da mi se dopadaju. Možda biste mogli pogledati emisiju na adresi...NAŠA TV | S POVODOM 22. rujna 2016. Ako mislite da bih dao nešto i vašoj emisiji,( ili nekoj novoj) nazovite..00387. 063 388 445. pozdrav!
Objavljeno:
kad si vec krenuo s mojim rijecanima evo jedan tips, ugosti Vedranu Rudan, LET3 ...odlicni su ti ovi intervjui sto si odradio, samo nastavi....
Objavljeno:
Odlična emisija i još bolja tema. Ne mogu napraviti kratak sažetak nakon odgledanog, jer bi bio u svakom slučaju predugačak. Kulturološki smo pali ispod samog dna blata. Žalosno je da članci o Cecama i Sorajama imaju po 1000 komentara.
Objavljeno:
Hvala vam na ovim emisijama. Ma koliko da je beznadežan prikaz situacije u regionu, ipak budi nadu to što ima ovako pametnih i normalnih ljudi. Pozdrav iz prelepog, a zamirućeg i umirućeg Sombora
Objavljeno:
premalo je prostora za normalne ljude na ovim prostorima i male sanse da se to mijenja u dogledno vrijeme
Objavljeno:
Šta devedesete, znam neke države kod kojih se vraćaju četrdesete...
Objavljeno:
malo morgen nisu se nitice se vratiti jer danas je 17 juni 2016g bog te qebo i nije mi jasno kako brzo prodje 26g.
Objavljeno:
Sto da se vracaju, nikad nas nisu ni napustile.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.