<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bravo: Prodajom polovnih igračaka djeca skupila pomoć za bolesnu djevojčicu

Humanost

U Banjaluci je održan Sajama polovnih igračaka, humanitarna akcija čiji je cilj bio skupiti sredstva za pomoć djevojčici Sari i njenom samohranom ocu

19. juni 2016, 12:00

Sajam polovnih igračaka održao se u subotu, 18.6.2016. god., od 10:00 do 14:00 časova, u školi engleskog jezika "Old School" na Starčevici





Svi zainteresovani mogli su donijeti polovne igračke koje žele donirati u humanitarne svrhe, a zatim mogli su kupiti neku od igračaka koje su drugi donijeli, po simboličnoj cijeni od 1KM po komadu.


Na ovaj način prikupljeno je 700 KM koje je direktorica škole Milica Plavšić nakon akcije predala ocu djevojčice Sare, Darku Vujinoviću. 


Tokom sajma, prikazan je crtani film Toy Story, koji govori o polovnim igračkama koje dobijaju novi život. Pored toga, održano predavanje na temu problema otpada koje je održao Željko Aleksić. 


Takođe, djeca su imala priliku da učestvuju u kreativnoj radionici, gdje su od starih plišanih igračaka pravili lutke i izvodili kratke lutkarske predstave na engleskom jeziku.


Iz škole Old School zahvaljuju svima koji su pomogli ovu akciju, medijima koji su je najavili, a posebno djeci i roditeljima koji su došli i priključili se akciji, i svojim doprinosima učinili ovu akciju mogućom i uspješnom.