<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Na prvom letu za Njujork putnici oduševljeni

Srbija

Jadranka Jovanović rekla je da joj direktna linija Beograd-Njujork veoma znači, jer je veliki deo njene internacionalne karijere protekao u vreme sankcija, kada je okean morala da preleti preko Budimpešte i drugih gradova.

23. juni 2016, 12:00

 Putnici leta Er Srbije na direktnoj liniji iz Beograda za Njujork, prvog posle 24 godine, izrazili su zadovoljstvo uvodjenjem ove značajne destinacije, jer će to skratiti putovanje, pošto više nema presedanja kao što je to bio slučaj do sada. Među putnicima su i poznate ličnosti kao što su Nataša Tapušković, Zorana Mihajlović, Jadranka Jovanović, Verica Rakočević, Zoran Babić, Dejan Stanković...

Glumica Nataša Tapušković kaže za "Blic" da njoj kao majci dvoje dece veoma znači da putuje direktnim letom.

Dizajnerka Verica Rakočević je rekla da ide kod ćerke u Njujork, kod koje putuje pet puta godišnje.

-Ne plašim se aviona, ali nekako najviše poverenja imam u našeg čoveka, u našeg pilota. U Njujork idem da iznenadim ćerku, koja ni ne zna da dolazim - sa osmehom priča dizajnerka i kaže da je prednost ove linije u tome što čak i za vikend možete otići kod svojih najmilijih.

Jadranka Jovanović rekla je da joj direktna linija Beograd-Njujork veoma znači, jer je veliki deo njene internacionalne karijere protekao u vreme sankcija, kada je okean morala da preleti preko Budimpešte i drugih gradova.

- Ne mogu vam reći koliko sam puta zažalila što ne postoji taj divni direktni let Beograd-Njujork. Kada je objavljeno da se može kupiti avionska karta, bila sam među prvima koji su je rezervisali. Znala sam da ću sigurno biti na ovom letu, jer sam teško podnela njegovo ukidanje - objasnila je ona i naglasila da je ovo veliki uspeh naše zemlje.

Nikola Mirčić, koji putuje privatno sa porodicom na par dana odmora u Njujork, rekao je da je do sada bilo naporno putovati u SAD, jer je bilo presedanja.

Direktnom linijom će biti bolje i brže, kao i udobnije“, rekao je on Tanjugu.

Mirčić je kazao da se odlučio da kupi kartu za prvi let kako bi uživao u komforu koji pruža novi avion.

Putnica Marija Avramović sa olakšanjem je konstatovala „da konačno imamo dirketan let ka SAD“. Ona je kazala da bar dva do tri puta godišnje putuje u SAD, kod ćerke i unučića.

- Direktan let znači vraćanje na neka lepa prošla vremena, kada smo imali letove bez presedanja. Ovaj let će mi skratiti put sigurno za nekih pet, šest sati i oduševljena sam time - “poručila je Avramovićeva.

Na aerodromu smo zatekli i jednu grčku porodicu koja je sinoć doputovala iz Soluna, kako bi Er Srbijom letela u Njujork.

- Let preko Beograda nam je najeftiniji - rekla nam je četrnaestogodišnja Elpida, uzbuđena zbog svoje prve posete Velikoj jabuci.