<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pirlo se vraća u Italiju?!

Novi vlasnik Ređane ima plan koji zvuči kao bajka...

25. juni 2016, 12:00

Andrea Pirlo, fudbalski Mocart, mogao bi da se vrati u Italiju i to u ekipu Ređane za koju je nastupao pre više od 15 godina. A ključni čovek u celoj priči mogao bi da bude bejzbol legenda Majk Pjaca koji je nedavno kupio pomenuti italijanski klub.
Kako navodi ugledna Gazeta delo Sport, Pjaca je u subotu doputovao u Ređanu kako bi gradskim čelnicima predstavio svoj projekat i ciljeve.

On se na takav potez odlučio pošto lokalni navijači i nisu baš bili oduševljeni idejom da Pjaca kupi klub. A novi vlasnik Pirla vidi kao idealnog čoveka oko kojeg bi gradio ekipu.

Pirlo je u ekipu Njujork Sitija stigao pre godinu dana i pitanje je da li je spreman da se već vrati u Italiju i to u redove trećeligaša. Nedavno je Pirlo postigao i debitantski gol u MLS ligi.

Ovaj fudbaler je za ekipu Ređane igrao u sezoni 1999/2000 i tada je zabeležio 30 nastupa i dao šest golova. U tom periodu u Ređanu je došao kao pozajmljeni fudbaler Intera.