<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Arapski milioni zavrteli glavu Nejmarovim savjetnicima!

“Specijalac“ već u Brazilu sa jedinim zadatkom da ga ubedi da ostane! Katalonci već razmišljaju ko ako Nejmar zaista ode u Pariz?!

27. juni 2016, 12:00

Šuška se već danima, ali takve igrače uvek prate najrazličitije glasine. Međutim, sada su dobile na značaju, jer je do informacije da Nejmar ozbiljno razmišlja o primamljivoj ponudi Pari Sen Žermena stigao i Mundo Deportivo, koji ne bi smeo mnogo da greši kad su vesti o Barseloni tema pošto je ipak u pitanju katalonska novina.
Mundo pak tvrdi: pregovori Barse i Nejmara dospeli su u ćorsokak, a na stadionu Kamp Nou veruju da je razlog tome unosna ponuda Pari Sen Žermena od 50.000.000 evra godišnje. Bruto doduše. Brazilski mediji već su pisali da su Nejmarovi savetnici došli do zaključka da bi za njihovog klijenta bilo najbolje da se preseli u Francusku. Tamo nemaLionela Mesija. Tamo bi Nejmar bio prva zvezda. I borio bi se za Zlatnu loptu. Doduše, tek od 2017. godine, jer ovog leta nema govora o selidbi.

Pretnja je, nastavlja se dalje, realna, iako Barsa ne razmišlja o prodaji. Otkupna klauzula joj međutim vezuje ruke ako PSŽ isplati 190.000.000 evra samo na ime obeštećenja. Tolika je otkupna klauzula. Mundo ceni - šanse da Nejmar ostane i posle leta 2017. upravo su pale na 50 odsto. Stoga hitan zadatak za Raula Sanlehija, Barsinog glavnog čoveka kad su pregovori u pitanju. Upravo je Sanlehi, direktor fudbala Blaugrane, finalizirao pregovore prilikom dovođenja Luisa Suareza iz Liverpula. Specijalac. Kad on stupi u akciju znači da je stvar prioritetne prirode. A Sanlehi je u Brazilu. Pokušava da ubedi Nejmara i njegovo okruženje da mu je najbolje da ostane.

Mediji pak već spekulišu šta bi Barsa mogla da uradi sa tih 190.000.000 u hipotetičkom slučaju Nejmarovog odlaska. Anketa na sajtu Munda navodi da su navijači ponajviše zaPaola Dibalu. Više od 50 odsto ispitanih poklonila je glas napadaču Juventusa. Katalonci jednostavo vole lepršave ofanzivne igrače. Pominju se i Pol Pogba, Marko Verati, Eden Azar, Serhio Aguero, David Alaba, Antoan Grizman, Anhel Di Marija, Gonzalo Iguain... Manje više sve najvrednije na Starom kontinentu.