<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Video konkurs „I meni je OK“

FESTIVAL

OK Fest i ove godine nudi ti najbolju zabavu, provod i druženje u jedinstvenom prirodnom ambijentu NP Sutjeska.

30. juni 2016, 12:00

Iskoristi priliku, zabilježi svaki momenat proveden sa prijateljima na OK Festu u dobrom raspoloženju i uživanju u svim sadržajima i programima festivala, snimi i sačuvaj taj trenutak za pamćenje i podjeli ga sa nama.

Prijavi se na video konkurs „#iMENIjeOK“ i osvoji jednu od vrijednih nagrada koja će te ponovo dovesti u beskrajno prirodno bogatstvo NP Sutjeska. Neka OK Fest, Tjentište i NP Sutjeska budu i tvoja inspiracija. U maximalno 90 sec pokaži nam kakav je bio tvoj OK provod na OK festu 2016.

Za učešće na konkursu potrebno je da napraviš snimak na temu „I meni je OK“ i da ga pošalješ na našu adresu [email protected] ili u inbox page stranice OK Festa na društvenoj mreži facebook.

Konkurs će biti otvoren do 15. jula, a na osnovu dostavljenih video snimaka, izabraćemo tri najbolja i autore obradovati vrijednim nagradama:

1. OK Fest 2017 – paket I za dvije osobe (boravak u hotelu „Mladost“; prevoz, rafting, planinarenje)

2. Rafting avantura na Tari – vikend za dvije osobe u rafting kampu „Tri vodenice“ –http://tararafting.net/rafting-drina-tara.html

3. OK Fest 2017 – OK kamp 3 dana x 2 (3 dana boravka u OK kampu za dvije osobe)

Napomena: OK Fest zadržava pravo korištenja svih video simaka pristiglih na konkurs. Snimci će biti korišteni u promo svrhe na zvaničnim stranicama OK Festa.