<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dragan Čavić: SNSD laže da sam bilo šta potpisao u vezi sa Srebrenicom!

Čista laž je da sam potpisao Izvještaj Komisije za istraživanje događaja u i oko Srebrenice 2004. godine, rekao je predsjendnik NDP-a Dragan Čavić, gostujući sinoć u emisiji Puls BN televizije.

01. juli 2016, 12:00

Na pitanje gledaoca iz Zvornika čime se rukovodio kada je potpisivao izvještaj za Srebrenicu Čavić odgovara da je to laž koja dolazi iz kuhinje SNSD-a.
"To je potpuna neistina, indoktrinacija koja je došla prije svega od ljudi iz SNSD-a, potpuna laž. Ja nisam ništa potpisao", istakao je Čavić i dodao da svi koji misle da je potpisao Izvještaj zamole predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da taj potpis objavi.

"Ako sam nešto potpisao, taj potpis mora negdje da bude. A kad taj potpis bude javno pokazan, ja ću sa tim papirom doći u Zvornik da se objesim, javno to kažem, taj papir ću da stavim oko vrata i u sred Zvornika da se objesim", jasan je Čavić.

Predsjednik NDP-a ističe da je priča oko navodnog potpisa brutalna i uvredljiva laž koja traje godinama.

"Ja sam za razliku od tih koji šire te neistine i kače takve etikete učestvovao u ratu, krvario i dobro znam šta je rat i ratno stradanje", istakao je Čavić i dodao: "Svima onima koji su indoktirnirani savjetujem, da kada čuju tako nešto, traže papir sa potpisom i mojim priznanjem nečega, pa će se uvjeriti da je to potpuna neistina".