<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Publika uživala uz najveće hitove regionalnih zvijezda prve večeri OK Fest-a!

MUZIKA

Sinoć nastupili “Babe”, Vlatko Stefanovski Trio i “Laibach”

02. juli 2016, 12:00

Prvu festivalsku noć OK Fest-a obilježili su odlični nastupi headlinera. Veče za pamćenje sinoć su svim posjetiocima priuštili bend „Babe“ koji je napravio odličnu atmosferu i zagrijao publiku pred izlazak  sjajnog virtuoza na gitari Vlatka Stefanovskog i njegovog tria u čijem su nastupu svi posjetioci istinski uživali. 

Pravu euforiju u publici izazvao je izlazak legendarnog slovenačkog benda Laibach, jednog od "najautentičnijih muzičkih sastava u svijetu koji je poznat po specifičnoj scenografiji i sveopštem konceptu nastupa koji izlazi iz
klasičnih koncertnih okvira“ . Do ranih jutarnjih časova nakon nastupa velikih zvijezda publiku je zabavljao DJ Mika iz grupe Sopot.

Prije početka bogatog muzičkog programa drugi dan OK Festa nastavlja se raftingom i planinarenjem. Na našem OK stage-u u OK kampu, danas će svim posjetiocima provod za pamćenje priuštiti Dječaci koji stižu iz Splita i bend „Futavci“, a ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju uz zvuke klasične i jazz muzike na Relax stage-u i to uz: Jazz Poesy Cabaret i „Bambus“ Osim za dobru muziku, večeri su rezervisane i za odlična filmska ostvarenja.

Operacija kino i Sarajevo film festival i ovoga puta izabrali su sjajna ostvarenja, čija će  projekcija biti u našoj cinema zoni, a za sve ljubitelje sedme umjetnosti večeras u 21:00 časova biće prikazan film “ Tragovi sandalovine“.