BUKA TV među Crnogorcima

BUKA TV

BUKA TV među Crnogorcima

Piše: BUKA

Svi naši čitaoci i gledaoci iz Crne Gore imaće priliku da premijerno gledaju najnoviji ciklus emisija BUKA TV na temu "Vraćaju li se devedesete" i to na TV Vijesti

Serijal regionalno zanimljivih intervjua kreće na TV Vijesti u Crnoj Gori od petka! 

 

Ova TV kuća će svakog petka, od 21 sat, emitovati magazin „Buka“ u kojem ćete gledati intervjue sa interesantnim sagovornicima sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

 

U prvoj emisiji gost Aleksandra Trifunovića biće glumac Sergej Trifunović.

 

 


Voditelj Aleksandar Trifunović će ugostiti slavne ličnosti, koje iza sebe imaju godine uspješnih karijera, iskustva na raznim društvenim poljima, humanitarnim akcijama.Gledaoci TV Vijesti imaće priliku da pogledaju intervjue sa Oliverom Frljićem, Radetom Šerbedžijom, Brankicom Stanković, Damirom Nikšićem, Darkom Cvjetićem, Mirkom Ilićem,  Sergejem Trifunovićem, Božom Vrećom, Viktorom Ivančićem i Idom Prester.

 
Kroz 10 satnih intervjua analiziraće se prošlost, sadašnjost i budućnost našeg regiona i saznati koliko smo, zapravo, zarobljeni prošlošću.

Emisija Buka zamišljena je kao regionalni informativni projekat i do sada je sa zanimljivim temama uspješno prešla neke od nepremostivih barijera među ljudima.

 

 


Kroz emisiju će se provlačiti razne teme poput: povratka devedesetih, nacionalizma, zašto se vraćamo u najgore godine iz prošlosti, kako društvo reaguje na promjene i razlike u okruženju, zašto je u dvadeset prvom vijeku potrebna velika hrabrost da bi se živio svoj život, zašto su slike demonstracije u pojedinim slučajevima lijepe i da li je društvo izgubilo snagu i volju da pokrene proteste.

 

 


Kako to da današnja djeca znaju imena svih starleta, rijaliti zvijezda, a ne znaju ko je Andrić, ko su pisci na kojima su mnogi odrasli, pa i njihovi roditelji, može li se zajednica ljudi međusobno dogovoriti da im bude svima, ili barem većini, bolje.

 

 

Naši sagovornici sa prostora nekadašnje Jugoslavije analiziraće prošlost, sadašnjost ali i budućnost ovog regiona. Koliko smo zarobljeni prošlošću?

Koliko se u ove prostore vraćaju narativi iz prošlosti, jesmo li i dalje zadojeni nacionalizmom? Vraćaju li se Devedesete?

U novoj sezoni BUKE pričaćemo i o medijima, o borbi protiv korupcije, ali i o procesu pomirenja i načinima kako kreirati bolju budućnosti generacijama koje dolaze. Pred kakvim se bezbjednosnim izazovima suočavaju zemlje Zapadnog Balkana?

 

 

 

 

Emisija BUKA je autorski projekat i pored časopisa BUKA i web portala www.6yka.com predstavlja jedan od glavnih medijskih proizvoda organizacije Centar za informativnu dekontaminaciju mladih iz Banjaluke.

 

 


Buka je kao emisija zamišljena kao regionalni informativni projekat i kao takva do sada izabranim temama uspješno prešla neke od nepremostivih barijera među ljudima.


U preko 300 dosad emitovanih emisija BUKA učestvovalo je više od 700 gostiju iz cijele regije.

 

 

 

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.