<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Putna torba koja služi i kao prevozno sredstvo

Zahvaljujući izumu čikaškog biznismena Kevina O'Donela putnici više neće morati da vuku svoje teške prtljage, već će na "Modobegu" moći i da se voze.

28. juli 2016, 12:00

Reč je o koferu manjih dimenzija, a opet izuzetne izdržljivosti tako da mogu da podnesu i osobu tešku čak do 260 kilograma.
Ova savremena električna putna torba ima motor, a njen izumitelj kaže da nije želeo da putnike učini lenjim, već, kako je rekao, životno efikasnim. 

Putnik na svojoj torbi vožnju kontroliše pomoću gasa i ručne kočnice, dok sedi na, inače, udobnom sedištu napravljenom od memorijske pene. 

Prema tvrdnjama kompanije, koja ove savremene putne torbe već proizvodi, baterija se puni brzo - za 15 minuta čak 80 odsto. 

Cena ove neobične putne torbe je oko 1.000 dolara i ne mora da služi samo za putovanja, već i u poslovne svrhe, peneo je CNN. O'Donel je na ovom projektu radio pune dve godine, a ideja mu je, kaže, "sinula" dok je vukao kofer po aerodromu.