<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje sutra i za dane vikenda

Saznajte

28. juli 2016, 12:00

 Ako ste za vikend planirali izlet u prirodu ili neko putovanje, onda je dobro znati kakvo nas vrijeme očekuje, kako ne bi bilo neprijatnih iznenađenja.

Meterolozi najavljuju da će već od sutra početi dosta toplije, sunačanije i stabilnije vrijeme.

Petak: Meterolozi najavljuju da od sutra počinje stabilizacija vrijema, te da će biti pretežno sunčano i toplo. Još ponegdje u posljepodnevnim satima je moguć razvoj oblačnosti i pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Subota: Toplije vrijeme čak vruće i sparno. Biće pretežno sunčano  uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost. Kasnije popodne i tokom večeri uz razvoj oblaka ponegdje će se javiti poneki pljusak u sjevernim,  sjeveroistočnim i centralnim krajevia. Jutarnja temperatura vazduha od 16°C do 21°C, na jugu do 25°C, u višim predelima od 14°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 31°C do 37°C, u višim predelima od 28°C.

Nedelja: Sunčano i veoma toplo, popodne sparno i vruće. U noći na ponedjeljak na sjeveru uz rijeku Savu ponegdje može biti pokoji pljusak.  Jutarnja temperatura vazduha od 16°C do 23°C, na jugu do 26°C, u višim predelima od 14°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 33°C do 39°C, u višim predelima do 31°C.