<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ronaldinjo: Bio sam Mesiju, ono što je on Nejmaru!

Legendardni Ronaldinjo kaže da se on ophodio prema Leu Mesiju na isti način na koji se sada Argentinac ponaša sa Nejmarom.

29. juli 2016, 12:00

Kada se Mesi tek probijao u prvi tim, Ronaldinjo je bio najveća zvezda Barselone i pomagao je mlađem saigraču, a Leo sada čini isto.
“Verujem da Mesi radi za Nejmara isto što i ja za njega, da mu posvećuje pažnju – vrlo je važno da iskusan igrač pokaže put mlađem i da deli stvari sa njime. Zato se Nejmar tako prilagodio i zato igra vrlo dobro u Barseloni“, kazao je Ronaldinjo.

“Nejmar je talentovan igrač i dobar prijatelj. Jedan je od najboljih fudbalera na svetu, a mislim da je za svaki tim važno da poseduje spoj mladosti i iskustva“, dodao je Brazilac. 

Mesi nije osvojio nijednu titulu sa nacionalnim timom, ali Ronaldinjo smatra da to ne utiče na njegovo nasleđe. 

“Otkad je Mesi bio mlad, znao sam da će biti neverovatan igrač. Kao čovek je i dalje skroman kao kada je počinjao, ali kao fudbaler samo napredovao. Ti porazi sa Argentinom za mene ne menjaju ništa, i dalje je najbolji“, zaključio je Ronaldinjo.