Bankomat u Sarajevu puštao pjesmu Kemala Malovčića onima koji nisu imali para na računu

SATIRA

Bankomat u Sarajevu puštao pjesmu Kemala Malovčića onima koji nisu imali para na računu

Piše: Sarajevo 365

Bankomat u Sarajevu puštao pjesmu Kemala Malovčića onima koji nisu imali para na računu Bankomat Raiffeisen banke u Sarajevu puštao je poznatu pjesmu Kemala Malovčića onim ljudima koji nisu imali više para na računu.

 Pjesma ” Deveram ” danas se mogla čuti na bankomatu Raiffeisen banke, u A fazi naselja Alipašino Polje u Sarajevu, ukoliko osoba koja ga je koristila, u tom trenutku nije imala više od 0 KM na računu.

Ova testna verzija neke vrste “emocionalne utjehe” za ljude koji su potrošili sve pare na računu, ili im jednostavno nije uplaćen novac koji su očekivali, “pokazala se uspješnom”, barem prema tvrdnji jednog od uposlenika ove banke, iz prostog razloga, što je većina onih ljudi koji su imali sreću da ovo čuju u trenutku dok su provjeravali svoju bankovnu karticu, nisu postali tužni, razdražljivi ili ljuti, što su prema njegovoj tvrdnji dokazale sigurnosne kamere, saznaje Sarajevo365.com

“Bio nam je cilj da isprobamo nešto novo, rezultati ovog jednodnevnog ispitivanja nisu loši, ali šefovi će odlučiti, hoće li ovo postati redovna praksa u Sarajevu, ili će samo ostati u fazi testiranja.” rekao nam je ovaj uposlenik.

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Hajd što ovo nije smiješno uopšte, nego što je ova objava stara godinu dana i totalno.je ponovo naglašavam nehumoristična. Znam radi se o satiri ali nije smiješno...buka će se uskoro preimenovati u buka.ekskluziva.com
Objavljeno:
Stale, dušo, pročitaj ti nadnaslov! :-)
Objavljeno:
vi fakat mislite ovo se desilo...procitaj ostale clanke na 365
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.