<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Robert De Niro iznajmio cisternu vode jer ne vjeruje premijeru Konakoviću

Nakon što je Premijer Kantona Sarajevo, Elmedin Konaković poručio legendarnom glumcu Robertu De Niru putem Instargrama "da je malo popravio stanje", te da će zbog De Nirovog dolaska na Sarajevo Film Festival, građani Sarajeva biti pošteđeni stalnih redukcija vode, slavni glumac ne vjeruje da će to tako biti.

10. august 2016, 12:00

 Utješnu poruku Elmedina Konakovića, prenijeli su svi mediji, a salvni holivudski glumac je navodno šokiran licemjernim odnosom prema građanima Sarajeva:

"Mislio sam da su mi loše preveli, eli evo sad je gospodin potvrdio da nisu. Ovo što on priča znači da će samo tokom mog boravka u Sarajevu biti redovno snabdijevanje vodom. Ja nikad takve uloge nisam uzimao u flimovima, pa neću ni sada na SFF-u", rekao je svom prijatelju Robert De Niro i dodao da mu tek sad ne vjeruje.

Prema raspoloživim informacijama, za potrebe slavnog glumca i ekipe koja dolazi sa njim, iznajmljena je cisterna čiste vode, koja će biti na raspolaganju De Niru i njegovim ljudima u slučaju da ih Konaković slaže.

Sarajevo 365.com