<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Žena brutalno pretukla muža, spasile ga komšije

Podgorica

U Crnoj Gori je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, upozoravaju iz tamošnje policije, a posljednji primjer je uhićenje Podgoričanka Š.P. (23), nakon što je šakama, čašom i nožem zadala niz ozljeda suprugu M.P., u zetskom selu Ljajkovići.

24. august 2016, 12:00

Za sada je nepoznato šta je bio povod da Š.P. na taj način napadne supruga, ali se zna da su M.P. od daljnjeg zlostavljanja spasili susjedi, koje su u pomoć pozvali policiju. 

Dramatičan događaj, koji se umalo mogao završiti i tragedijom, zaustavila je policijska patrola, koja je zakucala na vrata obiteljskog doma zavađenih supružnika.

Prema neslužbenim informacijama, ubrzo potom S.P je privedena, a njen muž je odveden u Urgentni centar Kliničkog centra, gdje su mu konstatirane ozljede i ukazana medicinska pomoć, prenosi Tanjug.

"Sumnja se da je S.P., nakon verbalnog konflikta s mužem, uzela staklenu čašu, koju mu je slomila o glavu, a onda ga je otvorenim šakama udarala po licu. Zatim je, kako se vjeruje, dohvatila kuhinjski nož i zamahivala ka njemu. Ipak, da nije samo riječ o bezazlenom zamahivanju, govore konstatirane ozljede M.P., u vidu posjekotina po rukama i leđima ", ispričao je sugovornik podgoričkih Dnevnih novina blizak istrazi, i dodao da će protiv SP biti podnijeta kaznena prijava zbog nasilja u obitelji i nanošenja lakših tjelesnih ozljeda .

Iz policije upozoravaju da je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, fizičkog i psihičkog, ali kada su u pitanju statistike o podnijetim kaznenim prijavama, ta brojka je i dalje neznatna.