<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Beograd: Policija na nogama cijelu noć

Posle pucnjave koja se dogodila u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu, jedna osoba uletela je naoružana u stambenu zgradu, nakon čega je policija opkolila zgradu i počela potragu za napadačem.

26. august 2016, 12:00

Kako je sinoć javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, policijske snage opkolile su ceo Blok 45 na Novom Beogradu, kao i soliter u kojem se krije napadac.


Muškarac koji je vozio crni automobil marke BMW nešto posle 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druge u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri vozila.

Posle pucnjave, osumnjiceni je pobegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uleteo u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Policija je, kako navode beogradski mediji, pronašla dva pištolja u napuštenom automobilu napadaca.

Jake policijske snage opkolile su soliter u kojem se nalazi napadac, a na licu mesta stigli su i policajci sa dresiranim psima. 

Prema navodima medija, naoružani muškarac je srednjih godina i krije se na nekom od 14 spratova solitera sa 90 stanova.

Stanari su obavešteni da ne mogu da izađu napolje, niti iko sme da uđe u zgradu. 

Policijske snage sa drugim cevima u etapama ulaze u zgradu i pretražuju deo po deo. 

Prema navodima beogradskih medija, za sada nema povredenih.