<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Milanović zamolio Hasanbegovića da mu vrati djedovu kapu

Mile i Hasa bili su nerazdvojni kao djeca pa je Mile bez oklijevanja poklonio Hasi djedovu ustašku kapu, misleći da mu nikad neće trebati.

26. august 2016, 12:00

 Hasa se od malena divio što je Miletov djed bio ustaša i uvijek se s Miletom igrao rata u kojem bi on glumio ustašu, a Mile partizana. Mile bi na igru uvijek ponio djedovu kapu, koju je nakon nekog vremena odlučio pokloniti svojem drugu koji se stvarno uživio u ulogu.

No, Milanović je danas veliki dečko i bavi se politikanstvom pa je uspostavio kontakt s prijateljem iz djetinjstva, s kojim se našao na suprotnim stranama političkih barikada. Zookee, kako se predstavlja mlađim glasačima, želi privući širi spektar glasova pa će dio predizborne turneje provesti s ustaškom kapom na glavi.

Njegov stari prijatelj Hasanbegović odmah mu je ispunio želju i vratio kapu jer kaže da ju je sam iskoristio u potpunosti pa ionako samo skuplja prašinu na zastavi NDH.

Trenutačno je najzanimljivije pitanje kampanje kome je Milanović posudio dostojanstvo i je li ga uopće imao.