<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Australke prokrijumčarile 30 miliona dolara vrijedan kokain pa se pohvalile na Instagramu

DVIJE žene uhićene su u nedjelju pod sumnjom da su krijumčarile kokain u vrijednosti od 31 milijun australskih dolara u Australiju. Uz djevojke, uhićen je i 63-godišnji André Tamine.

31. august 2016, 12:00

Ako je suditi prema fotografijama koje su postavile na Instagram, dvije uhićene djevojke - 28-godišnja Isabelle Lagacé i 22-godišnja Melina Roberge - uspjele su se sjajno zabaviti na svojem krijumčarskom putovanju.

Australska federalna policija zaplijenila je 95 kilograma kokaina u trenutku kada je kruzer MS Sea Princess, na kojemu su djevojke putovale, pristigao u luku u Sydneyju ove nedjelje. Vrijednost kokaina procijenjena je na 31 milijun australskih dolara te se radi o najvećoj konfiskaciji kokaina na kruzeru u povijesti Australije.

Prijeti im doživotni zatvor

Optuženi trojac mogao bi biti kažnjen i doživotnom zatvorskom kaznom.

Australske vlasti još nisu utvrdile kako je troje optuženih povezano te kada i kako je droga prebačena na brod.

Kruzer se nalazio na putovanju iz Engleske, piše Toronto Star, dodajući kako je brod prošao nekoliko lokacija u Sjevernoj Americi, na Karibima te u Južnoj Americi. Isabelle i Melina put su popratile brojnim objavama fotografija na društvenim mrežama.