Najbolja aplikacija za navigaciju sve bolja a i dalje je besplatna

GPS

Najbolja aplikacija za navigaciju sve bolja a i dalje je besplatna

Piše: Buka

Ako je niste probali, uradite to odmah, bićete oduševljeni

Here Maps, kartografski servis do nedavno u vlasništvu Nokije, a sada koncerna Daimler, BMW i Audi promijenila je ime u HERE WeGo.

Osim promjene imena, aplikacija dostupna za Andriod i Apple iOS smartphone dobila je neke vizualne promjene koje bi trebale dodatno poboljšati korisničko iskustvo.

Treba napomenuti da je i dalje besplatna što ju još uvijek čini jednom od najboljih aplikacija za navigaciju čak i u usporedbi s komercijalnim verzijama ostalih proizvođača.

Nokija je prošle godine prodala kompletno kartografsko poslovanje njemačkim proizvođačima automobila Daimelru, BMW-u i Audi-u. Cijena preuzimanja iznosila je  2,8 milijardi eura.

 

Link za preuzimanje za uređaje Android 

Link za preuzimanje za Ios uređaje 

 

 

Komentari na tekst (7)
Objavljeno:
Treba biti oprezan, ima ucrtane puteve jos od Austrougarske, pa me je jednom pogresno odvezao kroz neki sumski put, jedva sam se izvukao a zgazio sam jos dodatnih 79km.
Objavljeno:
Probao do Milana a nazad Navigator.Moram reci da je Navigator dosta bolji...od samog podesavanja do izbornika puta i same preciznosti, i karte se azuriraju svakom promijenom na terenu.
Objavljeno:
Zadovoljan aplikacijom
Objavljeno:
MapFactor (Navigator) je bolji od ovoga...
Objavljeno:
Imam odavno instaliranu. Dobra je ali ima Full. Npr U Višegradu će htjeti navesti auto preko pješačkog mosta. Na Drini Ćuprija... ;) Nema opciju da se prijave greške na mapi...
Objavljeno:
Dobre vijesti, hvala na razumijevanju
Objavljeno:
Hvala
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.