Kondom nema samo jednu svrhu

Kondom nema samo jednu svrhu

Piše: n1

Ako ste mislili da kondom/prezervativ ima samo jednu namjenu i funkciju - grdno se varate.

 Na popularnoj Faceboog grupi i portalu Viral Thread objavljen je video pod nazivom "Ludi trikovi sa kondomom", u kojem vam za 1:37 minuta se dočara za šta sve možete koristiti predmet koji obično služi za prevenciju spolno prenosivih bolesti i siguran seks.

Naravno, prije nego što probate jednu od njegovih sporednih namjena - potrudite se da u apoteci kupite samo one kondome vrhunskog kvaliteta, kako bi trikovi sa kondomom 100 posto upalili.

Krenimo redom:

Navucite kondom preko mobilnog telefona ili foto aparata kako bi spriječili da se on skvasi. Idealan trik ako idete na pecanje, neko kupanje kod pedaline i slično. Moći ćete fotografisati svoje doživljaje i biti sigurni da se vaš uređaj neće skvasiti.

Pomoću prezervativa možete fiksirati vaš mobilni aparat za drvo ili stub za potrebe snimanja određenih detalja i situacija. Također, prezervativ je koristan i za vezivanje kablova, konopaca i slično - ako nemate standardne plastične vezice.

Pomoću kondoma možete lako otvoriti teglu, ili sačuvati svježinu hrane, a pomoću lubrikanta koji se nalazi na njemu možete izglajncati cipele, ili ga koristiti kao kalup za stvaranje leda u zamrzivaču.

Obzirom na materijal, koji lako gori - u prirodi vam može koristiti kao zapaljivi materijal. Također, ako imate neku povredu, možete prezervativ staviti preko sterilne gaze - kako bi fiksirali bandažu - a nakon toga možete se redovno nastaviti baviti redovnim aktivnostima.

Za kraj, donji dio kondoma uvijek možete koristiti kao trakicu za vezanje kesa i slično. Detaljnija, tačnije slikovitija upotreba kondoma je u video prilogu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook.

 
Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.