<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Osijek na nogama zbog klaunova koji proganjaju djecu: Naći ćemo te budale, treba im noge polomit

Hrvatska

Nakon što su se u Osijeku, Valpovu, Slunju i Bjelovaru pojavili jezivi tzv. Killer klaunovi, koji su proganjali djecu, zavladala je panika....

20. oktobar 2016, 12:00

Na društvenim mrežama građani, najčešće u radikalnijem tonu, komentiraju kako maskirane pojedince treba uhvatiti i pretući, a tek onda pozvati policiju. Jedna se skupina mladih Osječana u takav pothvat upustila u utorak navečer tražeći maskiranu osobu, no nisu je pronašli, piše Glas Slavonije.

Na Facebooku je jedna zabrinuta majka napisala da se njezina djeca boje ići u školu i da se bude noću zbog priča da je jezivi klaun viđen u blizini Drvengrada, omiljenog igrališta osječkih mališana.

- Treba organizirati građanske straže i naći te budale. Njima je to šala, a djeca imaju traume. Zašto ne napadnu mene, odraslog muškarca, već su se okomili na najranjivije. Kada ih se otkrije, treba im noge polomiti - oštar je revoltirani Osječanin.

Policija ne zna kako reagirati na pojavu maskiranih osoba koje teroriziraju Osijek. Naime, kažu kako se protiv klauova može podnijeti jedino prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

- Međutim, ako se takva osoba pronađe i od nje se oduzme oružje, slijede odgovarajuće kaznene prijave - kazao je glasnogovornik osječke policije Darijo Premec.