<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

BRAVO! Real zaposlio beskućnika!

Dirljiva priča stiže iz San Sebastijana...

28. oktobar 2016, 12:00

U današnje vreme sve je manje "toplih ljudskih priča", ali daleko od toga da više nema srdačnih, humanih i dobrih ljudi.
Dirljiva priča stiže nam iz španskog San Sebastijana, gde je lokalni prvoligaš Real Sosijedad zaposlio beskućnika koji je, zajedno sa svojim psom, osam meseci spavao ispred stadiona Anoeta. 

Ruben Vitorijano (35) dobio je posao na održavanju terena, a ako se pokaže kao dobar radnik, ugovor koji je potpisan na dva meseca biće produžen, prenosi "Marka".

"Mislio sam da više nema dobrih ljudi. Posle toliko vremena, izgubio sam svaku nadu", izjavio je za španski list Vitorijano, koji je tri godine živeo na ulicama San Sebastijana, ali je uz pomoć ljudi iz Real Sosijedada konačno uspeo da obezbedi krov nad glavom sebi i svom ljubimcu Mundu.

Novi radnik moraće dobro da "zapne" već od početka, pošto Sosijedad u naredne dve utakmice na svojoj Anoeti igra protiv Atletiko Madrida i Barselone, pa se očekuje da teren bude u besprekornom stanju.