Kolindin gaf: Ameri će odlučiti kako dalje...

Kolindin gaf: Ameri će odlučiti kako dalje...

Piše: Agencije

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je u intervjuu za "RTL Danas" napravila gaf govoreći o predsedničkim izborima u SAD.

 "Amerikanci će odlučiti ko će biti naš sledeći predsednik - ovaj, njihov sledeći predsednik", brzo se ispravila hrvatska predsednica, uz blagi osmeh zbog verbalnog gafa, prenosi index.hr.


Ona je potom dodala da kada je reč o odnosima SAD i Hrvatske, misli da "ovo postignuto strateško partnerstvo ne može biti narušeno".

"Naravno, svi ćemo se prilagoditi i prihvatiti izbor američkih građana", rekla je Grabar-Kitarovićeva.
Komentari na tekst (2)
Objavljeno:
Amerika vlada vise od pola svijeta. Samo im Rusi smetaju da se pitaju za sve.Tocno je, sto je gdja javno priopcila.Samo ona zna, zasto se je morala ispraviti. Neke istine se ne smeju dati, niti siriti u javnost.
Objavljeno:
Nije gaf, nažalost, ISTINA JE...
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.