Svi dijele poruku koju je Tramp maloprije objavio na Tviteru!

Tramp

Svi dijele poruku koju je Tramp maloprije objavio na Tviteru!

Piše: Buka

Samo nekoliko sati od pobjedničkog govora kojeg je održao u izbornom štabu, novoizabrani predsjednik Sjedinjenih Američkih Država oglasio se i putem društvenih mreža.

Nakon izborne noći, pred novoizabranim predsjednikom mnogo je obaveza koje treba izvršiti, a jedna od prvih stvari koju je napravio kao novi predsjednik je objava na Tviteru.

"Tako lijepa i važna večer! Zaboravljeni muškarci i žene više nikada neće biti zaboravljeni. Svi ćemo se držati zajedno kao nikada do sada’, poručio je novoizabrani predsjednik Donald Tramp u svojem prvom tvitu na najpopularnijoj društvenoj mreži u Americi.

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.