Da, i žene varaju kao muškarci, ali iz razloga koji će poraziti njihove partnere

Da, i žene varaju kao muškarci, ali iz razloga koji će poraziti njihove partnere

Piše: B92

Da li su žene neverne iz istog razloga kao i muškarci?

 Iako se često raspravlja o tome ko više vara - muškarci ili žene, moramo vam reći da su stvari manje-više izjednačene, ali pitanje jeste da li varaju iz istih razloga. 

 

Čak 50 odsto udatih žena i 60 odsto oženjenih muškaraca će u nekom momentu života imati ljubavnu aferu, rezultati su istraživanja magazina „The Journal of Couple and Relationship Therapy”. 

 

Eksperti za veze pokušali su da objasne iz kojeg razloga se žene odlučuju na prevaru. 

 

Budući da je svačija situacija posebna bilo im je teško da odaberu jedan jedini razlog zbog kojeg žene varaju. 

 

Dok neki veruju da muškarci čine prevaru samo zbog fizičkih potreba, a da žene varaju iz emocionalnih razloga, u realnosti, stvari su mnogo komplikovanije od toga. 

 

Eksperti kažu da muškarci moraju da zapamte jedno, da su žene na prvom mestu uvek žene, pa onda supruge i majke... Ako muškarac prestane da pruža pažnju i ne pokazuje strast prema svojoj ženi, ne bi trebalo da se iznenadi ako ona to potraži negde drugde.

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.