<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Najbrutalnija aplikacija za pronalazak srodne duše

Nova aplikacija

Čini se da nas inovativnost na društvenim mrežama uopće više ne može iznenaditi, posebno kada su aplikacije za upoznavanje srodne duše u pitanju.

27. novembar 2016, 12:00

Nova, koja se počela rapidno širiti internetom se zove FMK, što su incijali od skraćenice Fuck, Marry, Kill, koja na neki način ima i funkciju eksperimentalne igrice.

Naime, ona skenira ljude u vašoj blizini i dozvoljava da ih rangirate - smjestite u tri kriterija: Fuck (Seks), Marry (Oženi) i Kill (Ubij).

"Aplikacije za sastanke nisu dovoljno interesantne. Zamislite svaki put kada upoznate nekog novog, morate da ga smjestite u jedan od ova tri kriterija. Sada to možete raditi na zabavan način", kažu kreatori aplikacije.

Aplikacija je suštinski napravljena za ljude koji vole avanturu za jednu noć, a korisnici kažu da nije loša ni za veze na duge staze, kaže kreator Rui Gouveia.

On tvrdi da je FMK napravljena isključivo radi zabave korisnika, ali da svi oni koji otvore profil - riskiraju, zbog potencijalne reputacije koju FMK može da zaradi u narednom periodu.