<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Dodik: Bosićevim novcem ću častiti narod u Gospodskoj ulici

Banjaluka

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske kazao je da je o Bosićevim klevetama i lažima Sud rekao svoje, te da će ga nanovo tužiti za istu klevetu kad uplati novac.

07. decembar 2016, 12:00

“Narod je taj koji odlučuje, a ne Bosić i njegova ekipa. Čekam da uplati odštetu koju je sud odredio i cijelu sumu ću potrošiti da častim narod u Gospodskoj ulici. Za istu klevetu nanovo ću ga tužiti”, rekao je Dodik.

Napominjemo da je Viši sud u Banjaluci u utorak donio odluku da Bosić mora Miloradu Dodiku isplatiti odštetu u iznosu od 6.000 KM za klevetu, na što je Bosić danas izjavio da “on sa takvim psihijatrijskim nalazom ne bi mogao dobiti dozvolu za nošenje ličnog oružja, a kamo li da bude predsjednik RS”.

Podsjetimo, Viši sud u Banjaluci u utorak je donio odluku da Bosić mora Miloradu Dodiku, predsjedniku RS isplatiti odštetu u iznosu od 6.000 KM za klevetu.

“On sa takvim psihijatrijskim nalazom ne bi mogao dobiti dozvolu za nošenje ličnog oružja, a kamo li da bude predsjednik RS”, naveo je Bosić.

On dodaje da je Viši sud takođe potvrdio da Milorad Dodik nije kriminalac zato što nije presuđen za kriminal.

“To nije nikakav dokaz i još jednom ponavljam; Milorad Dodik je čovjek koji je odgovoran za krađu i pronevjeru miliona i miliona KM iz budžeta RS i ostalih fondova. Ta presuda Suda će pasti onog trenutka kada profunkcioniše pravna država i u RS i u BiH. Ovaj proces još uvijek nije završen“, rekao je Bosić.

Tvrdi da je veoma zadovoljan procesima koje je ovo suđenje otvorilo.