<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Vučić će zbog podsticaja rađanja upadati ljudima u spavaće sobe i nadgledati pravljenje dece

SATIRA

Predsednik Demografskog saveta Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će, u okviru mera za podsticanje rađanja, dolaziti u nenajavljene posete u spavaće sobe građana i nadgledati proces pravljenja beba.

08. decembar 2016, 12:00

Vučić će građane posećivati u večernjim satima, a prilikom poseta će kontrolisati tok njihovog reproduktivnog odnosa, davati savete i uputstva i nesigurne parove podsticati na vođenje ljubavi.

– Sve nas je manje, a špijuna i stranih plaćenika sve više! Za interese Srbije sam spreman da gledam tuđe odnose i po 24 sata dnevno, ništa mi nije teško. Ovo je prvi put u novijoj istoriji Srbije da će neko nadgledati pravljenje beba širom Srbije, to još od Tita nije rađeno, a mi ćemo sada nadmašiti čak i njegova dostignuća na tom polju – izjavio je Vučić.

Predsednik Demografskog saveta će građanima besplatno deliti Vijagru, Kamagru i Cijalis, a oduzimaće kondome i objašnjavaće koje su poze najbolje za brzo začeće, kao i koje su poze pogodne za začeće muškog, a koje za začeće ženskog deteta.


IZVOR