(FOTO) ISTORIJSKI DAN ZA PIVO U BANJALUCI Prvi festival craft piva oduševio posjetioce

Craft

(FOTO) ISTORIJSKI DAN ZA PIVO U BANJALUCI Prvi festival craft piva oduševio posjetioce

Piše: Buka

Udruženje craft pivara iz Banjaluke Krafter u subotu je u craft pub-u Tvornica organizovalo prvo veče craft pivarstva u gradu na Vrbasu

Posjetioci su za kotizaciju od 20 KM imali priliku da uživaju u dvadesetak vrsta piva proizvedenih u domaćoj radinosti, kao i da konzumiraju domaće kobasice.

Posjetioci su na ulazu dobijali listu piva u ponudi, sa opisom stila i jačinom, tako da je krstarenje kroz hmeljne napitke bilo veoma jednostavno. 


Sam prostor Tvornice pokazao se odličnim za ovu vrstu događaja i blizu 200 ljubitelja piva se moglo osjećati veoma komforno. Posebne pohvale za odličnu ventilaciju u objektu. 

Za dobru atmosferu pobrinuo se bend Transfer blama koji je rasplesao veselu publiku

Ako je ovako dobro ispao prvi, kako će tek ispasti drugi i svaki naredni festival u organizaciji Krafter, vjerovatno se zapitao svaki posjetilac ovog fenomenalnog događaja. 

 

 

 


 


 


 

 

 

Komentari na tekst (0)
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.