Dodikov novi nivo u rasipništvu

RS

Dodikov novi nivo u rasipništvu

Piše: FENA

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podigao je ljestvicu kada je u pitanju rastrošnost.

 Pisali smo o nabavkama vozila za potrebe Predsjedništva BiH, ministarstava na državnom, entitetskom i kantonalnom nivou u višemilionskim vrijednostima.

 

Međutim, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podigao je ljestvicu kada je u pitanju rastrošnost.

 

Naime, u budžetu Republike Srpske za narednu godinu planiran je iznos od oko 10 miliona KM za kupovinu novog helikoptera.

 

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radovan Višković kaže da se radi o „većem višenamjenskom helikopteru“ te da se ne kupuje samo za potrebe Vlade ili predsjednika Republike Srpske.

 

"To će biti puno veći helikopteri nego što su sada helikopteri tipa 'Gazela'. To je helikopter koji može da se koristi u intervencijama gašenja požara, prevozu više povrijeđenih pacijenata ili za potrebe specijalnih jedinica policije", tvrdi Višković.

 

 

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Hocemo referendum za sve sto je utroseno bez pitanja nas, koji to placamo.Hocemo mjesecne transparentne izdatke od Vlade, a ne kojekakve price za obmanjivanje.Hocemo sve crno na bijelo da se vidi.Mi razumijemo i mozemo sami da damo nas izvjestaj, nase misljenje o potrebama.Nama su potrebna radna mjesta a ne onih pojedinacnih, koji se otvaraju za svoje familije.Trazimo nase pravo da ucestvujemo o odlukama kada se radi o investicijama vece od 100.000,00 KM.
Objavljeno:
Hoćemo referendum, u vezi kupovine helikoptera!!!!!!!!!
Objavljeno:
Ili za izvlačenje članova porodice iz životno ugroženih sredina.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.