Vučić čestitao Dan Republike Srpske

Vučić

Vučić čestitao Dan Republike Srpske

Piše: Buka

Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i građanima, Dan RS istakavši da će u Srbiji uvek imati iskrenu podršku naroda i Vlade.

 "Vama, Vladi Republike Srpske i narodu Republike Srpske želim da čestitam Dan Republike, u nadi da ćete Srpsku ponosno i ljubomorno čuvati i štititi, baš kao i mir i stabilnost u celoj Bosni i Hercegovini", navodi se u pismu premijera Aleksandra Vučić koje je uputio predsedniku RS Miloradu Dodiku.

"U Srbiji ćete, gospodine predsedniče, uvek i zauvek, imati iskrenu podršku naroda i njene Vlade. Pred nama je mnogo teškog i odgovornog posla, od izgradnje mostova do modernih puteva i železnica, ali, još važnije, ubrzanog unapređenja naših kulturnih i duhovnih veza", napisao je Vučić.

"Uvaženi gospodine predsedniče, želim Vam uspeh u radu, a Republici Srpskoj postojanost i dugovečnost", navodi se u pismu premijera Vučića, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Komentari na tekst (3)
Objavljeno:
Svako nesto slavi tj.neku svoju pobjedu bilo to kome pravo ili ne!Kad se slavi Oluja u Kninu to je u redu jel,a ovo vec nije?Koja je razlika objasnite mi molim vas?Srpkinja sam izbjegla uz Knina i boli me kad vidim slavlje tog 4-og avgusta ali oni su pobjedili,mi izgubili i zivoy ide dalje,kome pravo a kome krivo...Dosta je Srba napustilo gradove Federacije i izbjeglo u Rep.Srpsku i obrnuto...Bitno je da svako ima svoj entitet i neka radi sta hoce i slavi sta hoce.A svako ima neku svoju istinu i vjeruje u nju...Za bolji zivot moramo nauciti postovati tudje obicaje,vjeru,slavlje....
Objavljeno:
"platicete ceh kad tad za sve zlo sto ucinili," rekoše Srbi i nakon nekoliko decenija započeše rat.
Objavljeno:
Cestitajte i rahmetli Aliji sto je odobrio stvaranje RS koje pociva na genocidu, konc. logorima, masovnim grobnicama, masovnom silovanju zena i djece. Vi to slavite a ovaj Srbijanski kreten to cestita sto znaci daleko ste dogurali i jedni i drugi. Karma je zajebana stvar pa se vi lazite narodnooslobodilackim ratom ali platicete ceh kad tad za sve zlo sto ucinili kao i bagra u Sarajevu koja je uvela tekbir u Bosansku vojsku. Zapamtite ima Bosne i ima jos mnogo ljutih Bosanaca samo sad sa mnogo vise resursa nego 90:ih.
 

Napomena:
Svi komentari se prethodno moraju odobriti od strane administratora prije nego budu vidljivi na portalu. BUKA se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. Redakcija BUKE je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.